La pandèmia que no ha ajudat la vista

I

Actualidad

I

Por

La pandèmia no només ha sigut un terrabastall sanitari per a milers de víctimes. El covid-19 ha tingut també, lamentablement, efectes en moltes direccions, com la salut mental o els sistemes sanitaris. També ho ha fet en l’àmbit de la salut visual, i ha afectat molt directament la qualitat de la visió de la canalla. L’increment del temps de lleure davant les pantalles causat pel confinament està al darrere d’aquest nou escenari i n’és en gran part el responsable. Segons explica l’òptic optometrista de l’Òptica Sócrates Vicar Rubén González, membre de la xarxa d’òptiques CECOP, la pandèmia ha influït “sense cap dubte” en la salut visual dels nens i nenes. “Hi ha hagut un augment de la miopia en molts nens, sobretot per l’ús excessiu de la visió de prop”, explica. Malauradament, el posterior desconfinament no ha revertit la situació, ja que González recorda que la miopia no marxa al deixar de mirar pantalles. Ara bé, “el més important aquí és que els nens tornen a passar més temps a l’aire lliure i això beneficia que la miopia estigui més controlada”, celebra.

https://criatures.ara.cat/infancia/pandemia-no-ajudat-vista_130_4369113.html

Etiquetas

NOA
ojo
dia
sky
uso
app
ceo

También te puede interesar

CECOP, organización líder en el sector óptico, patrocinará el congreso de Optometría, Contactología y Óptica Oftalmológica OPTOM 2024, un evento destacado en el calendario de la industria de la salud visual.

Los National Optics Awards, unos premios creados para reconocer los avances e innovaciones del sector óptico y elegidos por los propios ópticos, han superado todas las expectativas de participación, llegando a alcanzar un récord en su tercera edición con más de 4.000 votaciones.

JISCO, fabricante de monturas internacional, se une al grupo CECOP como proveedor. Este acuerdo refrenda el compromiso de CECOP de proporcionar a sus asociados una gran variedad de productos y proveedores.

Únete a CECOP

y descubre cómo rentabilizar al máximo tu negocio